Het communieseizoen is nog niet helemaal hier, maar ik kan niet wachten om samen met jullie te zorgen voor een berg aan spontane, lachwekkende en gewoonweg te gekke foto's!

Waarom spontane fotoshoots? 
Geen stijve toestanden hier. Ik ben helemaal into het vangen van échte momenten. Kids zijn het leukst als ze gewoon zichzelf kunnen zijn, toch? Dus, verwacht geen geforceerde lach, maar eerder wat speelse actie en echte emoties.

Wat kan je verwachten? 
Of het nu gaat om een cool portret van het communiekantje of het vastleggen van gekke momenten met vrienden en familie, ik wil die dag vastleggen zoals die is: spontaan en onvergetelijk. Samen kunnen we een toffe locatie kiezen die past bij jullie stijl.

Informatiebrochure aanvragen 
Wil je graag meer weten over de mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid? Vraag dan naar de informatie brochure of maak vrijblijvend een afspraak om voorbeelden te bekijken en jullie wensen te bespreken.

 Planning en beschikbaarheid 
Om ervoor te zorgen dat jullie de gewenste datum en tijd krijgen, adviseer ik om zo vroeg mogelijk te reserveren. Neem gerust contact met me op om de beschikbaarheid te bespreken.

Ik kijk alvast uit naar het voorjaar van 2024!

Groetjes, 
Lien
Back to Top